Cukkini tócsni

140g reszelt cukkini

3 közepes méretű tojás

85g brokkolirózsa apróra vágva

kis csokor kapor felaprítva

3 evőkanál gluténmentes liszt vagy rizsliszt ÉDEN PRÉMIUM RIZSLISZT 1000G

2 evőkanál kókuszolaj a sütéshez Kókuszolaj üvegben 1000ml

1 gerezd fokhagyma

A cukkinit tegyük tiszta konyharuhára,és összecsavarva nyomkodjuk ki belőle a felesleges nedvességet,de kézzel is kifacsarhatjuk.

A tojásokat törjük egy tálba,és keverjük össze a brokkolival,a cukkinivel,a kapor nagy részével,aztán a lisztet is adjuk hozzá. Sózzuk,tegyük hozzá a fokhagymát és keverjük össze.

Forrósítsuk fel az olajat a serpenyőben,és tegyünk bele egy nagyobb tálalókanálnyi adagot a keverékből,illetve amennyi a serpenyőbe belefér. Közepes lángon süssük 3-4 perc alatt pirosra,és ha már elég szilárdak ahhoz,hogy megfordítsuk őket,süssük meg a másik oldalukat is.

A maradék kaporral megszórva tálaljuk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük