YOUR CART
- No products in the cart.
Subtotal:
0 Ft
A moringa növény levelei tartalmazzák a legtöbb szükséges vitamint, ásványi anyagot, fehérjét és szénhidrátot.
Ázsiában már generációk óta használják cukorbetegség, szívbetegségek, vérszegénység, ízületi gyulladás, valamint májproblémák megelőzésére.
A növény fehérjetartalma közel 30%.
Antioxidánsokban gazdag, sejt- és szövetvédő hatású. A benne található C- és E-vitaminok serkentik agyfunkcióinkat.
Májvédő hatását a polifenoloknak köszönheti. Ismert ezen kívül még antibakteriális és gombaölő tulajdonsága is.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Jelentősebb vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek a moringában: A, C, E, kalcium, kálium
Jótékony hatások: lassíthatja az öregedési folyamatokat, tisztítja a májat, szabályozza a vércukor szintet, javítja az agyfunkciókat, vérszegénység és ízületi problémák esetén is használják.
Fogyasztása: zöld turmixok alapanyagaként, teaként, de mivel enyhe hashajtó hatása van, kezdetben csak napi 1/2 -1 teáskanállal javasolt szedni, majd fokozatosan növelhetjük a mennyiséget, ha nem okozott gondot a kisebb mennyiség.