DR.CHEN INSTANT GINSENG TEA, 200 G

1 318 Ft

Granulált frissesség a szellemi és fizikai aktivitás érdekében

Kínában az idős korhoz közeledve szinte mindenki rendszeresen fogyaszt ginsenget. A kínai hagyományos orvoslás előszeretettel alkalmazza jótékony hatása miatt, mivel hozzájárul a szellemi és fizikai frissességhez. Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben.

Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az egészséges életmód részeként jó hatással lehet a normál vércukor szint fenntartásában.

Naponta 2 x 1 tasak granulátumból készült ital elfogyasztása javasolt.

kiszerelés (mg x db)

10 g x 20 tasak

 

 

leírás

A ginseng hatóanyagai hozzájárulnak a megfelelő szellemi és fizikai frissesség fenntartásához. Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást.

Az inulin természetes vízben oldódó rost.

 

Adagolása: naponta 2 x 1 tasak granulátum elfogyasztása javasolt.

Felhasználási javaslat: egy tasak tartalmát 2-3 dl forró vagy hideg vízben feloldva kellemes ízű ital nyerhető.

összetevők

inulin, dextrin, kukoricakeményítő, nádcukor, Panax ginseng gyökér (250 mg)

 

hatóanyagok a napi adagolásra

(napi 2 tasakra): ginsenozid: 5 mg, inulin: 13,4 g.

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DR.CHEN INSTANT GINSENG TEA, 200 G” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .