BIO MENÜ BIO ZSELATINIZÁLT MACA-GYÖKÉR POR, 125 G

A Maca gyökerének az indiánok már a Kolombusz előtti időkben is erőnlétet javító hatást tulajdonítottak, melyet főként az idősödő férfiak és a családot tervező nők hasznosítottak. A hatóanyag tartalom megőrzéséért tradicionális szárítási eljárással készült termék. A normál Maca-gyökér por és a zselatinizált Maca-gyökér por közötti különbség az, hogy a zselatinizált Maca porból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik. Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin, kalcium és foszfor. A Maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A Maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket.

Összehasonlítás